Hvem er vi?

@ventures er et kompetencecenter for e-læring og Aarhus Business Colleges udviklingsafdeling.

Det har eksisteret siden 1998 og drives som en fuldt indtægtsdækket virksomhed. @ventures står bag en lang række e-læringsaktiviteter og blev i 2006 udpeget som hjemsted for eVidenCenter, Det Nationale Videncenter for e-læring, der foruden Århus Købmandsskole har VIA University College og Erhvervsakademi Aarhus som partnere. eVidenCenter fungerer i dag som en selvstændig, uvildig del af @ventures.

@ventures kernekompetence er udvikling af den pædagogiske praksis gennem e-læring og e-læringsværktøjer, herunder testsystemet @venX, der også bruges i forhold til de nationale test og i en bred vifte af andre sammenhænge.

Samarbejdspartnere og målgrupper spænder bredt fra uddannelsessektoren til private virksomheder og organisationer, der udbyder læringsmaterialer.

@ventures og eVidenCenter har bl.a. udviklet sit eget pædagogiske koncept. Konceptet tager afsæt i anerkendte pædagogiske teorier og har resulteret i et meget stort antal e-læremidler og e-læringsforløb af forskelligt omfang og varighed, herunder vores @ven-produkter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om pædagogisk innovation med it og tilmeld dig vores nyhedsbrev, som udbydes i samarbejde med eVidenCenter, Det nationale Center for e-læring

Find os

Vi bor: Sønderhøj 9, 2. sal, 8260 Viby J tlf: 89 36 33 33

info@ventures.dk

EAN: 5798000554238

Find vej på Google Maps

Kontakt os her